Zonnepanelen Rotterdam laten installeren

Zonnepanelen Rotterdam laten plaatsen

Onze aanpak draait om kwaliteit: wij geloven dat u het maximale uit uw dak kunt halen als u in alle noodzakelijke stappen voor kwaliteit kiest. Dat betekent:

  • een (gratis) huisbezoek door een van onze ervaren adviseurs om de bijzonderheden van uw dak en elektrisch systeem te bekijken,
  • installatie van zonnepanelen rotterdam door goed opgeleide installateurs,
  • kwaliteitsproducten waaronder niet alleen de zonnepanelen, maar ook de omvormer, montagemateriaal en bekabeling, en
  • een betrouwbare dienst na verkoop
Zonnepanelen-rotterdam

Zonnepanelen Rotterdam verhogen de waarde van je huis

Wist u dat het plaatsen van zonnepanelen Rotterdam de waarde van uw huis verhoogt? Wanneer een woning op de markt komt om te worden verkocht, schrijven Europese regels voor dat het energielabel van de woning moet worden gepubliceerd. Het hebben van zonnepanelen op uw dak kan, naast vele andere voordelen, de waarde van de woning aanzienlijk verhogen.

Zonnepanelen Rotterdam is gevestigd in Rotterdam, maar heeft kantoren en installatieteams door heel Nederland. Sinds 2009 hebben we duizenden zonne-energiesystemen door heel Nederland geïnstalleerd, variërend van kleine residentiële systemen tot grote commerciële installaties.

Het belangrijkste merk zonnepanelen dat we installeren is SunPower, bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement

Voordat zonnepanelen rotterdam worden geplaatst

Voordat u met het installatieproces van zonnepanelen rotterdam begint, moet uw installateur uw eigendom onderzoeken. Dit is een belangrijk onderdeel van het installatieproces dat ervoor zorgt dat u een systeem en ontwerp krijgt dat geschikt is voor uw eigendom. Uw landmeter moet uw eigendom beoordelen en u door uw schaduwanalyse leiden (om de schaduw van nabijgelegen bomen of objecten te controleren) voor de meest nauwkeurige geprojecteerde cijfers. Ze zouden u een schriftelijke offerte met vaste kosten moeten geven, inclusief de verwachte prestaties van uw systeem. Op de dag zelf hoef je je nergens aan te binden. In het ideale geval krijgt u een paar schriftelijke offertes van verschillende installateurs – drie is een goed aantal.

U moet ook overwegen om zonnepanelen rotterdam tegen duiven te beschermen. Dit is gemakkelijker en goedkoper om tijdens de installatie te doen dan erna. Vraag dit gewoon aan uw installateur voordat u de zonnepanelen plaatst.

Meer info over zonnepanelen rotterdam