wandelarrangement achterhoek

Wandelarrangement Achterhoek boeken op één van de mooiste locaties van deze regio in Gelderland?

Leukste wandelarrangement Achterhoek boeken

Inhoudsopgave

Wandelarrangement Achterhoek - Gelderland

Wandelarrangement Achterhoek boeken in een van de fijnste Hotels van Gelderland? Het Achterhoek wandelarrangement brengt je naar de mooiste plekken van de Achterhoek. Door bosrijk gebied en door mooie plaatsjes, waardoor de regio zich kenmerkt. Een wandelvakantie in de Achterhoek is heel fijn voor de echte wandelaar. De Montferlandse bossen is ruim 2200 hectare groot. Hierdoor zijn er geweldige tochten te maken.

Tweedaagse wandeling achterhoek

Vanuit het hotel in Zeddam zijn er 11 uitgezette routes. Dit zijn lange en korte tochten van 2 tot 7 kilometer. Perfect voor een tweedaagse wandeling in de Achterhoek. Naast deze routes tot 5 á 7 kilomter, zijn er ook wandelroutes voor de gevorderde wandelaar. De Montferlandse toppen tocht start bij het hotel en brengt je langs de meest bijzondere plaatsen in het bos. De wandeling gaat over achttien toppen in het heuvelachtige gebied. Deze bijzondere wandelroute kun je ook in meerdere etappes lopen. De route is verkrijgbaar bij het hotel. Naast deze wandelroutes zijn er ook Nordic Walking routes vanaf het hotel te lopen.

Het Achterhoek wandelarrangement

Het wandelarrangement Achterhoek bestaat uit twee overnachtingen, twee keer een ontbijtbuffet, een keer een 4-Gangen menu, ontvangst met een drankje, bitterballen en wandelroutes uit de omgeving.

Over wandelen in de Achterhoek

De Achterhoek is een prachtige streek in het oosten van Nederland, bekend om haar rustieke dorpen, uitgestrekte bossen en pittoreske landgoederen. Het is daarom een ideale plek voor een wandelarrangement.

Er zijn veel verschillende wandelroutes in de Achterhoek, zowel korte wandelingen van enkele kilometers als langere routes die meerdere dagen duren. De meeste wandelroutes zijn goed aangegeven en bieden prachtige uitzichten over de omgeving.

Er zijn ook verschillende organisaties die wandelarrangementen aanbieden in de Achterhoek. Deze arrangementen zijn vaak inclusief overnachtingen in lokale bed & breakfasts of hotels, en soms ook maaltijden en vervoer naar de start van de wandelroute. Zo kun je onbezorgd genieten van je wandelingen in de Achterhoek.

Als je van wandelen houdt, is de Achterhoek zeker een aanrader voor een wandelarrangement. Je kunt genieten van de prachtige natuur en de rustige sfeer, en tegelijkertijd de lokale cultuur ontdekken. Het is een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft.

De Achterhoek is een prachtig gebied in de provincie Gelderland. Hier vind je rust, ruimte en prachtige natuur. Het is dan ook een populaire bestemming voor een vakantie of weekendje weg.

Wandelvakantie in de Achterhoek

Een wandelvakantie in de achterhoek eem goed idee? De hotels bieden vaak verschillende activiteiten en excursies aan, zoals fiets- en wandelroutes door de mooie omgeving. Ook zijn er tal van leuke bezienswaardigheden en attracties in de omgeving, zoals kastelen en musea.

Kortom, de hotels zijn zeer geschikt voor een ontspannen vakantie, weekendje weg of wandelarrangement Achterhoek. Dus als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur, is de Achterhoek een aanrader.

Het wandelarrangement van Hotel Ruimzicht

Gelegen in een bosrijke omgeving is Hotel Restaurant truimzicht het ideale startpunt voor een heerlijke wandelvakantie in de Achterhoek. Het Montferlandse bos is uitgestrekt en zeker een bezoekje waard. Met een areaal van ruim 2.200 hectare zijn hiervoor vele mogelijkheden:

  • 11 gemarkeerde wandelroutes variërend in lengte van 2 km tot 7 km.
  • Er zijn 2 langeafstandsroutes door het bos, het Pieterpad en het Noaberpad.
  • Wil je een echte wandeluitdaging aangaan? Volg dan de wandelroute Montferlandse toppen. Hoe uniek is het dat je in Nederland een route kunt lopen die je naar de top van maar liefst 18 heuvels brengt. De 42,5km lange route is een fantastische ervaring. Het afleggen van deze route door de knooppunten kan zich over meerdere dagen uitstrekken. De routebeschrijving is verkrijgbaar bij onze receptie.
  • Voor langere wandelingen zijn er ook nordic walking-routes beschikbaar tot 16 km.

Contactgegevens Wandelarrangement Achterhoek

  • Hotel Restaurant Ruimzicht
  • Kilderseweg 19
  • 7038EH Zeddam
  • info@ruimzicht.com
  • 0314-651941
  • Achterhoek – Nederland

Handige links