Encore Parfait logo

Bent u die kale wanden in uw woning ook zo zat, maar weet u niet hoe u de leegte moet opvullen? Schakel Encore Parfait in en laat ons uw wanddecoratie verzorgen!

Wanddecoratie

Inhoudsopgave

Wanddecoratie

Wanddecoratie van een ander niveau!

Bij Encore Parfait verzorgen wij wanddecoratie voor in uw woning of bedrijfspand. Bij wanddecoratie denken de meeste mensen aan een schilderijtje of behang. Wij zijn mening dat je geen schilderijen hoeft te gebruiken om kale muren op te vullen. Zo passen wij stuctechnieken toe, waardoor uw muren een bepaalde opvulling krijgen. Alles is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een beton cire look of een meer robuustere look.

Decoratief stucwerk

Ons decoratieve stucwerk is gebaseerd op elementen van de natuur. Het kan zowel op wanden als plafonds worden gebruikt. Het stucwerk wordt met de hand aangebracht, waardoor elk resultaat uniek is. Hierdoor is ons stucwerk niet alleen een mooie toevoeging aan uw woning of bedrijfspand, maar ook een investering.

Wat kost wanddecoratie bij Encore Parfait?

De prijzen van wanddecoratie zijn natuurlijk afhankelijk van het soort stuctechniek waaruit u kiest. Alles is natuurlijk mogelijk bij ons, maar de ene afwerking koste meer dan de andere. Een ding is zeker, wanneer u kiest voor wanddecoratie bij Encore Parfait zult u uw wanden tot leven laten komen.

Hoe ziet het proces eruit?

Het decoreren van een muur kan een ontmoedigende taak zijn, maar met een beetje hulp van professionals kan het een koud kunstje zijn. De eerste stap is contact met ons op te nemen, zodat we bij u op locatie kunnen langskomen. Als we het eens zijn over het project, gaan we aan de slag met de wanddecoratie. 

We houden rekening met uw stijl en voorkeuren om tot een ontwerp te komen waar u van zult houden. Als het ontwerp klaar is, beginnen we met stucen. We zorgen ervoor dat het eindproduct perfect is voordat we vertrekken. U kunt achterover leunen en genieten van uw prachtige nieuwe wanddecoratie!

Waar kan het worden toegepast?

Wanddecoratie kan elke ruimte opfleuren en kleur en persoonlijkheid aan een kamer toevoegen. Het kan worden gebruikt om meer visueel toe te voegen aan een lege muur, of om andere stukken van meubilair en decor te accentueren. Gemeenschappelijke plaatsen om muur decoraties op te hangen zijn woonkamers, slaapkamers, keukens en badkamers.

Maar eigenlijk kan elke kamer in huis profiteren van een beetje extra decoratie. Muurkunst kan ook een geweldige manier zijn om uw persoonlijke stijl te uiten, en om een ruimte echt uniek te maken. Dus of u nu op zoek bent naar een opvallend stuk of een subtiele manier om wat flair toe te voegen, overweeg eens om uw muren te versieren met wat stijlvolle wanddecoratie.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Uw huis moet een weerspiegeling zijn van uw unieke stijl en persoonlijkheid. Maar als u niet zeker weet waar u moet beginnen, kan de taak van het inrichten ontmoedigend lijken. Dat is waar ons team van interieur-experts om de hoek komt kijken. 

Wij werken met u samen om een ruimte te creëren die zowel mooi als functioneel is. We beginnen met het leren kennen van uw stijl voorkeuren. Dus waar wacht u nog op? Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen uw visie werkelijkheid te laten worden. 

Ons team van experts kijkt dus niet alleen naar uw voorkeurstijl van wanden, maar wij letten ook op de inrichting. Natuurlijk kunt u ook over de inrichting van uw woning advies vragen.

Contact Encore Parfait