Sporttoestellen buiten kopen?

Professionele sporttoestellen buiten voor gemeenten, openbare ruimte, onderwijs, recreatie & zorg. Een breed en divers aanbod aan sporttoestellen voor buiten! Bewegen is gezond voor lichaam en geest. Maar soms kan het moeilijk zijn om gemotiveerd te zijn om te bewegen. Dat is waar wij om de hoek komen kijken! We hebben een reeks sporttoestellen die u helpen om uw workout te doen, hoe druk uw agenda ook is.

Inhoudsopgave

Sporttoestellen buiten

Hier bij W&H Sports vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van de voordelen van lichaamsbeweging, dus we hebben een breed scala aan sporttoestellen buiten in ons assortiment.

‘NATURE’-line

De sporttoestellen in onze “NATURE”-line zijn gericht op fitness en krachttraining voor beginners en gevorderden. Personal trainers gebruiken deze sporttoestellen ook graag in combinatie met kettle bells, TRX-banden, battle ropes en/of medicijnballen voor fitness in de buitenlucht. De fitnessapparaten uit onze ‘NATURE’-line zijn ideaal voor recreatiegebieden, bossen, vakantieparken, sportparken, scholen, universiteiten, winkelcentra, parkeerplaatsen langs snelwegen, woonwijken, openbare ruimten, stadsparken en langs trim- en wandelroutes.

‘MODERN’-line

Onze “MODERN”-line is ontworpen om u te helpen bewegen en mobiel te blijven. We weten dat het nooit te laat is om te beginnen met sporten, en we zijn er om uw doelen te ondersteunen. Onze sporttoestellen zijn gemaakt van roestvrij staal en vrijwel onderhoudsvrij, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw gezondheid.

Outdoor fitness by Dr. Wolff

De multifunctionele buiten sporttoestellen van Dr. Wolff zijn ontworpen volgens een sportwetenschappelijk trainingsconcept voor outdoor training. Met deze roestvrijstalen apparaten kunt u een volledig trainingsprogramma afwerken, in elke omgeving (park, openbare ruimte, enz.). De apparaten zijn TÜV-, GS- en ISO-gecertificeerd volgens DIN EN 16630:2015-06 en DIN EN 1176-1:2017. Naast het uitvoeren van work outs bieden de apparaten ook comfortabele zitplaatsen voor wandelaars.

 

Ja, wij werken samen met de klant een plan uit en na goedkeuring zorgt onze vaste installatiepartner voor de installatie. Uiteraard kan een klant dit ook zelf verzorgen indien gewenst. Wij zijn altijd zeer flexibel geweest met onze klanten. 

De meesten van ons weten dat lichaamsbeweging gezond is. Het maakt ons niet alleen fysiek sterker, maar helpt ons ook om ons mentaal sterker te voelen. Daarom is het geen verrassing dat wij een scala aan sporttoestellen buiten in ons assortiment hebben.

Sporttoestellen voor buiten