nummerplaatjes - codeplaatjes

Nummerplaatjes nodig met opvolgnummers. Grote of kleine aantallen rvs, aluminium of kunststof nummerplaatjes.

Nummerplaatjes

Inhoudsopgave

Aluminium-nummerplaten-Replato

Nummerplaatjes bestellen

Nummerplaatjes met opvolgnummers nodig van kunststof of metaal? Dan ben je bij Replato aan het goede adres. Wij vervaardigen nummerplaten in elk formaat, in elk ontwerp, voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kleine en (zeer) grote formaten. Wij zorgen ervoor dat u de nummerplaatjes krijgt die u nodig heeft.

Het gehele productieproces van artwork tot afwerking doen wij in onze eigen fabriek in Almelo. Onze organisatie is ingericht op zowel grote als kleine series, dus of u nu 10 stuks of 10.000 stuks nodig heeft, een exclusief exemplaar of een massaproductie, Replato neemt elke bestelling met de grootste zorg in behandeling. Dat doen we al meer dan 100 jaar. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, snelle service en continuïteit.

Aluminium nummerplaatjes

De meeste nummerplaatjes worden gemaakt van aluminium. Deze plaatjes zijn licht van kleur en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. De nummerplaten van aluminium zijn verkrijgbaar in diktes van 0,5 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 1,5 mm, 2,0 mm en 3 mm.

Nummerplaatje RVS

Op zoek naar robuuste nummerplaatjes? De plaatjes van rvs zijn zeer geschikt als de plaatjes tegen een stootje moeten kunnen. Daarnaast geeft dit een luxe of een duurzame uitstraling. Met RVS ben je ervan verzekerd, dat de producten jarenlang mee gaan en weinig onderhoud nodig hebben. RVS is uiteraad roestvrij en heeft een zeer lange levensduur. De nummerplaatjes kunnen wij etsen, graveren en bedrukken.

Kunststof plaatjes

Kunststof nummerplaten hebben super veel mogelijkheden. Ze zijn onder andere te maken van Resopal, sandwichpanel of polycarbonaat. Deze verschillende soorten hebben iedere hun eigen voordelen en zijn beschikbaar in verschillende diktes. De meest voorkomende dikte voor een kunstof nummerplaatje is 1,0 mm. Naast de standaard maten kunnen wij ook altijd maatwerk leveren in diktes en vormen.

Nummerplaatjes voor buiten

Wij produceren platen die geschikt zijn voor buitengebruik, maar de bedrukking gaat minder lang mee dan binnen. Zwarte plaatjes gaan bij buitengebruik het langst mee. Dit zal over 10+ jaar nog steeds duidelijk zichtbaar zijn. Alle andere kleuren vervagen sneller. Als u ons laat weten dat uw plaatje voor buitengebruik is, zorgen wij voor een passend product.

Plaatjes met zeer lange levensduur bestellen?

We gebruiken sinds de jaren ’80 een printtechnologie genaamd Reoxyd®. Deze zelf ontwikkelde technologie wordt gebruikt om speciale inkten in de geanodiseerde huid van aluminium te persen. Je kunt het vergelijken met een tatoeage. Door Reoxyd® technologie toe te passen krijg je kras- en UV-bestendige aluminium platen. Perfect voor producten die jaren mee moeten gaan!

Meer informatie over nummerplaatjes

Met onze unieke nummerplaatjes kunt u uw voertuig een eigen persoonlijk tintje geven. Onze plaatjes zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Bovendien bieden wij ook de mogelijkheid om uw eigen tekst of afbeelding op de plaatjes te laten graveren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam of logo laten graveren op de plaatjes.

Onze nummerplaatjes zijn eenvoudig te bevestigen en zijn UV- en weerbestendig, zodat ze ook na jaren nog perfect zullen blijven uitzien. Zo kunt u met onze nummerplaatjes uw voertuig op een unieke en stijlvolle manier personaliseren.

Gezeefdrukte nummerplaten

Zeefdruk is de bekendste techniek voor het bedrukken van plaatjes en borden van aluminium, RVS en kunststoffen zoals acryl en PVC. Uiteraard maakt Replato gebruik van de nieuwste technieken, maar de vertrouwde zeefdruk maakt nog steeds een groot deel uit van ons dagelijks werk. Het draait allemaal om kwaliteit en duurzaamheid.

In onze productiehal in Almelo staan meerdere zeefdrukmachines die voornamelijk monochroom printen (tot 4 kleuren). Vooral grote aantallen kentekenplaten en ID-platen worden hier perfect verwerkt en bedrukt. RAL- en PMS-kleuren die vanwege de helderheid niet digitaal bedrukt kunnen worden, kunnen door ons wel gezeefdrukt worden.

Neem contact op voor meer informatie.

Contactgegevens nummerplaatjes

  • Van Weerden Poelmanweg 9
  • 7602 PC Almelo
  • info@replato.nl
  • Tel:+31(0)5468611116
  • Nederland

Handige links