Kozijnen

Kozijnen

Table of Contents

Materiaal

Na de afmeting is materiaal een belangrijke factor die de prijs van kozijen bepaalt. 

Daarom bespreken we hier de diverse materialen zodat je een weloverwogen keuze kan maken. 

Aluminium kozijnen

Bent u op zoek naar een aluminium frame en benieuwd naar de prijs? Hier vind je verschillende soorten slanke aluminium kozijn, de kosten kun je eenvoudig zelf berekenen. Onze kansen zijn groot. U heeft de keuze uit één of meerdere draai-kiepramen en grote of kleine schuiframen.

Wilt u een vast raam of een openslaand raam? Ook is het mogelijk om aluminium kozijnen te combineren met kunststof schuifdeuren. Afhankelijk van de gewenste kleur, maat en type kozijn kunnen wij uw aluminium kozijn volledig op maat maken. Vul je voorkeuren in op een website of vraag een offerte aan en je ziet direct de prijs van het door jou gewenste frame. Zo weet je in een mum van tijd wat de prijs is van je nieuwe aluminium frame!

Houten kozijn

Houten ramen zijn populaire opties voor vervangende ramen bij huiseigenaren omdat ze een traditionele uitstraling hebben, duurzaam zijn en uitstekend isoleren. Houten kozijn worden precies in een verstek gezaagd in de vorm van een kokerprofiel. 

Het raamkozijn en de vleugels zijn allemaal gemaakt van hout en gefreesd en gerouteerd in de aangepaste vormen voor uw huisraamtype. Ze worden over het algemeen genageld, geschroefd en aan elkaar gelijmd. Caulk wordt ook gebruikt om de delen hout af te dichten die worden gebruikt om het raamkozijn te construeren. 

Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen zijn het goedkoopst. 

Daarnaast hebben ze ook het minste onderhoud nodig, beiden ze een goede isolerende werken en hebben ze een levensduur van 50 jaar.