geurstokjes

Geurstokjes vind je bijna bij iedereen wel in huis. Het is de makkelijkste manier voor een prettige geur in huis. De beste geurstokjes vind je bij Plezant, de specialist in huisparfums!

Geurstokjes

Inhoudsopgave

geurstokjes

Wat zijn geurstokjes?

Geurstokjes zijn makkelijke en decoratieve manier om een prettig parfum te laten verspreiden in een ruimte. Ze ruiken niet alleen heerlijk, ze zijn vaak prachtig ontworpen om ook een elegante, stijlvolle sfeer aan je interieur toe te voegen.

Reed diffusers zijn populaire geurverspreiders die ervoor zorgen dat de parfum continu in de lucht verspreid wordt in de ruimte. Vergeleken met geurkaarsen produceren geurstokjes geuren die meestal langer meegaan en geen open vlam nodig hebben.

De geurolie wordt opgenomen door de stokjes waarna deze de geur zullen verspreiden. Ze geven constant hun geur af waardoor het altijd prettig blijft ruiken, tot ze leeg zijn. Waarna je eenvoudig een andere geur kunt gaan gebruiken, of dezelfde, net wat je wilt.

Wat zijn goede geurstokjes?

Wat zijn goede geurstokjes? Op zich een makkelijke vraag, maar vaak lastig om goede geurstokjes te vinden. Vooral als je niet weet hoe je ze herkend. Er zijn namelijk veel merken die geurstokjes aanbieden, maar niet ieder merk is goed in het maken van goede geurstokjes. Er is veel helaas verschil tussen alle aanbieders. Er zijn heel goede merken en jammer genoeg ook hele slechte.

Hoe herken je de goede geurstokjes? Meestal is de prijs al een heel geode indicatie. Je betaalt simpelweg voor kwaliteit. Hoe lager de prijs, dan kun je er in veel gevallen niet veel van verwachten. En dus hoe slechter de kwaliteit van de geurstokjes dan vaak is.

Gebruik je goede reed diffusers dan merk je dat je er veel meer plezier van hebt. Zo zul je de geur ruiken in de ruimte en je zult er lang van kunnen genieten. Los van je voorkeur van parfum zijn het altijd mooie kwaliteitsparfums. Kwaliteit zit helaas in de prijs. Je zult zien dat als je iets meer uitgeeft aan de wat duurdere reed diffusers, je er veel meer plezier van hebt. Ze gaan namelijk langer mee en zullen ook beter hun geur afgeven.

De beste geurstokjes

De beste merken met geurstokjes zijn, zoals hier boven te lezen is, er genoeg en te herkennen. Bij Plezant hebben we gekozen voor een aantal merken voor onze reed diffusers. Een aantal eisen stellen wij aan de reed diffusers, namelijk de geuren moeten van hoge kwaliteit zijn, ze moeten goed hun geur verspreiden, ze mogen niet te snel leeg raken en er moet een navulling van verkrijgbaar zijn.

Wij bieden de volgende merken met de beste geurstokjes aan:

Cereria Molla 1899, een Spaans merk dat hun producten nog op authentieke wijze met de hand maakt. Ze hebben heerlijke geuren die je aangenaam verrassen.

Maison Berger, een Frans merk die vooral bekend is van de Lampe Berger brander. Ze hebben een ruim assortiment met hun geuren die ze voor de verschillende producten gebruiken.

Millefiori Milano, een Italiaans merk met heerlijke parfums en een zeer uitgebreid assortiment aan geuren, modellen en maten.

Bij al deze merken heb je heerlijke geuren die je goed zult ruiken en waar je maanden plezier van zult hebben. Het handige is dat je bij allemaal een navulling kunt krijgen waardoor je niet steeds een nieuwe set geurstokjes hoeft te kopen, maar deze steeds opnieuw kunt blijven gebruiken. Hierdoor kost het je minder en kun je makkelijker overstappen op een andere geur.

De geurstokjes winkel

Plezant
Nieuwstraat 27
5111 CV Baarle-Nassau

www.plezantbaarle.nl