fietsaccu-reviseren-logo.png

Fietsaccu revisie is noodzakelijk om een goede actieradius te behouden. Functioneert de fietsaccu niet meer naar behoren, dan zult u merken dat de accu snel leegloopt.

Fietsaccu reviseren

Inhoudsopgave

Gespecialiseerd in fietsaccu reviseren

Bij E-bixzfietsaccurevisie is uw fietsaccu gegarandeerd in goede handen. Zo zijn wij enkel gespecialiseerd in het reviseren van fietsaccu’s. Wij verkopen dus GEEN fietsaccu’s.

Ons team van deskundigen zal uw accu inspecteren, eventuele problemen vaststellen en vervolgens de nodige reparaties uitvoeren. Wij gebruiken alleen onderdelen en materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en duurzame reparatie krijgt.

Gratis nakijkservice fietsaccu reviseren

Voordat wij beginnen met het reviseren van uw fietsaccu, voeren wij altijd een gratis nakijkservice uit. Onze experts controleren met apparatuur of uw fietsaccu naar behoren werkt. Twijfelt u over uw fietsaccu? Stuur dan gerust uw fietsaccu naar ons op. Dit is geheel kosteloos, u betaald alleen de verzendkosten. Indien er iets mis is met uw accu, zullen wij gelijk contact met u opnemen en de kosten aankaarten. Is er niets mis met uw fietsaccu? Ook dan nemen wij contact op en sturen wij het weer op de post naar u toe!

E-bike trapt zwaar? Kies voor fietsaccu reviseren bij E-bixz

Een van de signalen van een fietsaccu die toe is aan revisie, is dat de E-bike zwaar trapt. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de fietsaccu niet voldoende elektriciteit levert of dat de motor niet goed werkt. In ieder geval is het raadzaam dit zo snel mogelijk te onderzoeken. Als u vermoedt dat uw accu aan revisie toe is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Fietsaccu zelf reviseren?

Soms krijgen wij wel eens de vraag van mensen of het mogelijk is om zelf hun fietsaccu te reviseren. Het is echter niet aan te raden om hier zelf mee aan de slag te gaan, zeker als u niet weet wat u precies moet doen. Zo kunt u mogelijk meer schade aanrichten, waardoor de reparatiekosten hoger kunnen uitvallen.

Contact E-bixzfietsaccurevisie