Kies voor definitief ontharen met de Soprano Ice Laser wanneer je last hebt van vervelende haargroei op plekken welke niet wenselijk zijn. Take Time 4 Beauty kan je hierbij helpen.

Gratis video definitief ontharen

Inhoudsopgave

Definitief ontharen - Laser ontharen - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland - Rotterdam

Definitieve ontharing

Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren.

Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei. Vooral op plaatsen waar je het liever niet ziet. Dit vormt voor veel mannen en vrouwen een probleem.
Mannen met overmatig haren op de rug en de buik. Vrouwen met haar in het gezicht, de hals of decolètte.

Je kan ervan af komen!

Definitief (permanent) haar verwijderen

Er bestaan veel verschillende behandelingen om van ongewenste haren af te komen. Denk hierbij aan epilatie door epileren of harsen. Scheren of het effectieve permanent ontharen

Ook permanent ontharen kent verschillende vormen.
Zo zijn er IPL apparaten, lasers en elektrisch onthaar technieken.

Bij Take Time 4 Beauty willen we het beste resultaat op haarverwijdering maar ook het beste resultaat voor jouw huidconditie. Het belang van het in tact houden van een gezonde huid. Laseren zonder huidbeschadiging of pigmentverschuivingen is bij ons een zeker feit. Door met een veilige laser te werken kunnen we deze belofte ook maken.

Verschillende haren vragen om een verschillende aanpak.

Heb je vragen over permanent ontharen?

Heb je vragen over permanent ontharen? Vragen over het verschil tussen soorten Laser en IPL methodes.
Scroll dan door onze lijst met veel gestelde vragen over definitief ontharen.

Staat je vraag er niet bij of wil je meer uitleg. Download dan onderstaand de gratis video of kom langs in onze schoonheidssalon in Oud-Beijerland voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Samen kijken we naar de ontharingsmethode die het best past bij jouw haar, huid en wensen.

Gratis video definitief ontharen

Herken jij je in onderstaande?
Je hebt last van vervelende haargroei op plekken waar je het voor jou niet wenselijk is… Dit kan zijn in je gezicht, op delen van je lichaam en zelfs de intieme delen. Weghalen van de haartjes met een scheermes of hars levert je vaak meer ellende op dan een mooie gladde huid… Je hebt het internet al afgezocht naar informatie over permanent ontharen en komt er niet uit… Je ziet zoveel verschillende prijzen en behandelmethodes dat je door de bomen het bos niet meer ziet… Welke haarkleur werkt wel en welke niet…

In de video deel ik alle informatie die jou inzichten geeft. Na 10 minuten kun jij veel beter een beslissing maken en weet je of definitief ontharen ook voor jou werkt.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

  • Ben jij klaar om de stap te nemen?
  • Wil je ontdekken of het iets voor jou is?
  • Ben je klaar met het zoeken naar de juiste informatie?
  • Wil jij tijd gaan besparen?

(download ‘m nu gratis)

Reviews definitief ontharen